Trip advisor

Je kunt een hoop ervaren en bereiken mbv veel bewustzijns-verruimende producten. Maar het is nooit een quick fix. Het kan werken als katalysator voor beweging en groei. Maar je hebt zelf ook wel werk te doen om alles te integreren. Zodat het meegaat in de vorm die door jou heen de wereld in wil manifesteren.

Als het losstaande uitstapjes in de geest zijn, blijven deze machtige ervaringen als luchtkastelen, die geen handen en voeten krijgen. Die niet kunnen landen en gebouwd kunnen worden op de grond.

Bewustzijnsverruimende middelen kunnen leiden naar oplossingen. Maar zijn geen oplosmiddel van zichzelf. Dmv visioenen en openbaringen geven ze veel inzicht. Maar de integratie en verandering in doen en laten doet het leven van de zoeker pas écht werkelijk transformeren.

Ik deed vroeger maar wat. En dat was echt rete spannend. Maar ik verdwaalde ook. En het had ook net zo goed gekund, dat ik de weg terug niet meer had kunnen vinden. Zoals zovelen die dat drugsavontuur (ja alcohol is ook drugs) aangaan en sneuvelen tijdens die reis, omdat de terugreis niet meer lukte.

Dus moraal van dit verhaal..

Bewustzijnsverruimende middelen bieden veel, maar ze vragen ook veel. Dus doe regelmatig een kosten baten analyse en houdt de balans scherp in je gezichtsveld. Gebruik geen broodkruimels zoals Hans (van Grietje) deed. Want dan is het God zegene de greep. Dan heb je geen vast anker en geen goed kompas, om je terugreis te verzekeren.

Maar dat gezegd hebbende..

Wat is zeker?
Wat is zeker?
Waarheen leidt überhaupt de weg
En wanneer wint Ajax weer de beker.

Allemaal van die existentiële levensvragen die een mens kan hebben.

Waarheen die weg leidt die wij moeten gaan, weet niemand. Dus dat antwoord laat op zich wachten tot in de oneindigheid.

Misschien biedt Ajax voldoening op de iets meer kortere termijn.
Al is óók dat zeker niet zéker.

Gelukkig maar..

Want wie zou aan het avontuur des levens beginnen, als ie al zou weten hoe alles precies zou verlopen. Da’s geen reet aan. Da’s geen avontuur. En toch is iedereen voor alles verzekerd en ingedekt..

De ironie.

Nou ja..

Vergeet alles wat ik heb gezegd en geniet vooral verder van jouw dag, jouw leven, jouw symfonie, jouw avontuur, zodat anderen weer van jou kunnen genieten.

Da’s een mooie carrousel..

💖🎶

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.