Transformatieproces

Transformatie duurt lang..
en is meestal een intens proces.

Daarom is de methode die ik hanteer bij mij op de praktijk niet voor iedereen. Want het duurt soms lang en kan een tijdelijke chaotische rollercoaster zijn. Een proces dat je tijdelijk in de verwarring gooit. En je moet maar vertrouwen op een goede afloop. Die garantie heb je niet. Maar je intuïtie verteld je wél dat transformatie de weg is die je hebt te gaan.

Net als de rups die in zn cocon gaat om de transformatie te ondergaan, niet weet wat er komen gaat. Maar op instinct doet hij/zij wat ie doet, gewoon omdat t kan. En de natuur weet haar weg. En neemt de tijd, want het is een organisch proces dat bij iedere rups een bepaalde hoeveelheid tijd duurt.

Maar tijdens het transformatieproces van een mens kunnen partners, ouders, kinderen, vrienden en andere familie een totaal vertekend beeld krijgen. Het lijkt er in eerste instantie op dat de situatie alleen maar verslechterd ipv verbeterd. En dat komt omdat tijdensde transformatie alle oude wonden opengaan, om goedschoongemaakt te kunnen worden.

Een wond die niet goed wordt schoongemaakt.. gaat later ontsteken, infecteren en etteren. En dat is lang de gangbare modus operarandus geweest. De quick fix. De pleister op de wond. Het snelle medicijn om snel van het symptoom af te kunnen zijn. Maar da’s dus niet duurzaam. Het is korte termijn werk. En vroeg of laat levert dat onvoorziene zure extra vruchten.

De schoonmaak van emotionele ballast, veranderen van voedingspatroon, veranderen en herprogrammeren van blokkerende mentale overtuigingen, neutraliseren van oude trauma’s, opschonen van familie bloedlijnen en herhalende patronen,… brengt uiteindelijk een verandering in denken, voelen en gedrag.

De mens die bij mij transformatie werk durft te doen, wordt uiteindelijk rijkelijk beloond en krijgt een nieuw innerlijk en daarmee een nieuw uiterlijk.

Men herwint in vertrouwen en kan daardoor overdadige dwangmatige controle loslaten. De spanning verdwijnt uit het lichaam en het mentale spanningsveld neemt af, door de toename van gemoedsrust.

Door al deze innerlijke transformaties veranderd de uitstraling van dit individu compleet.

Één van de grootste winsten is het kunnen afdoen van een groot stuk masker. Jezelf zijn gaat makkelijker en makkelijker.

Ik zie mensen volledig transformeren en na een X aantal sessies staat er een totaal nieuw authentiek autonoom individu voor me. En daarom is mijn werk het mooiste werk dat er bestaat.

Het is pure alchemie..

Een persoonlijke op maat gemaakte symfonie ter heling en genezing. Gecomponeerd door de grote voorzienigheid, de grote universele intelligentie werkt door mij heen de wereld in en doet zn ding.

Ben dankbaar dat ik zo’n instrument mag zijn in de wereld. Voel me werkelijk gezegend.

Ik wordt er heel blij van.

Veel dank.

💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.