Heal the World

Geen externe revolutie gaat deze wereld veranderen. Het moet een interne revolutie gaan zijn, die plaatsvindt in ieder individu. Net zo lang tot er een kritische massa van authentieke autonome individuen is bereikt.

Als voldoende individuen zich hebben weten te bevrijden uit de onzichtbare gevangenis van het verstand.

Zich hebben weten te bevrijden uit de ketens van de maatschappelijke conditionering.

Hun eigen schaduwwerk in de binnenwereld hebben gedaan ipv van het projecteren van de eigen schaduw op de buitenwereld.

De karmische (traumatische) familie patronen en systemen hebben opgeschoond van alle persoonlijke en familiaire emotionele ballast.

In hun eigen pijn zijn gedoken .. om die pijn (angst) vervolgens te transformeren tot liefde

Als die grote zelf-en familie-transformaties zijn gedaan… dan transformeert donker naar licht en is er een wereld mogelijk zonder lijden.

Geen honger, geen armoede, geen oorlog, geen verdeeldheid maar overvloed en geluk voor alle voelende wezens. Dus ook de wezens die wij dieren noemen. Einde van de dag zijn wij homo sapiens ook nog gewoon een stelletje territoriale zoogdieren.

Tegenwoordig zijn er vele wegen naar Rome. Vele methodes en technieken om aan jezelf en die innerlijke transformatie te werken. Er is dus geen excuus. En dit zijn de jaren van grote verandering.

Heb je geen zin om mee te bewegen in deze grote evolutie van het collectieve menselijke bewustzijn?.. Dan zul je compleet vastlopen.

Ga je duwtjes krijgen..

Eerst mild, dan ietsje steviger en uiteindelijk resoluut. Door ongelukjes, ziekte of andere ellende.

Dus wees alert op de signalen die dagelijks je pad kruisen. Tenzij je flink je kop wilt stoten en de les keihard wil leren. Hou je ego in check. Want die wil vaak van niks weten. En is de bron van een hoop ellende in de wereld. Want het handeld veel vanuit het onbewuste en onwetendheid.

So become aware 💫 or be a square ⏹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.