Ervaringen


Spiegel voorhouden

De allereerste keer dat ik bij Tim kwam, confronteerde hij me met mijn angst en neiging om weg te rennen voor mezelf. Tim is direct en oprecht in zijn aanpak en zal zich niet weerhouden om je een spiegel voor te houden. De behandelingen waren voor mij momenten waarop ik gereset werd. Vanaf het eerste moment zei Tim al tegen me dat ik een healer ben. En nu, paar jaar later, ontvang ik cliënten als life coach.
Ashwin

Afbeeldingsresultaat voor vriend buurman'

Op bezoek bij een vriend 

Timothy is makkelijk in de omgang en blijft dichtbij zichzelf. Hij weet wat hij doet en vertrouwd daar volkomen op, dit gaf mij ook het vertrouwen in hem. Daarnaast voelt hij ook goed wat er speelt waarop hij dan direct kan inspelen. Ik vond het zeer prettig om bij hem in behandeling te zijn.. het voelde als op bezoek gaan bij een vriend.
Edwin

 


Afbeeldingsresultaat voor purpose

Purpose

 

“Tim voelt goed aan wat er speelt en nodig is op onbewust niveau en kan dat goed duiden en uitleggen. Tim is ook een goede luisteraar. Na een sessie voel ik me altijd lichter, vrijer, energieker, rustiger en met meer purpose om mijn unieke persoon tot volle wasdom te laten komen.” –
Rolf

 

Afbeeldingsresultaat voor burn out

Burn out

Tijdens mijn burn-out ben ik, op aanraden van de coach die mij begeleidde, bij Tim terecht gekomen. Geen idee wat me te wachten stond, maar wanhopig in deze situatie, greep ik alles aan om weer grip op mijn leven te krijgen. Stapje voor stapje ben ik het proces aan gegaan en heb ik samen met Tim mijn hoofd en mijn lijf opgeschoond. Hij is elke keer weer in staat om ‘de dingen’ kleiner te maken en tot behapbare proporties terug te brengen, waar ze eerder voor mij uitzichtloos waren. Daarnaast kan hij op een heldere manier uitleg geven aan mijn(/onze) verbindingen met ‘het niet-aardse’. Dit was voor mij een bevestiging van iets wat ik al veel langer voelde en heeft mij heel erg geholpen meer mezelf te kunnen zijn. Daarnaast voel ik mij na elke sessie (veer)krachtig, meer geaard en veel bewuster van mijn eigen lijf. Wat een heerlijk gevoel is dat. Dit helpt mij de dagelijkse kleine en grote tegenslagen beter te kunnen hanteren en dichterbij mijzelf te blijven. Door mijn emotionele/energetische blokkades af te voeren, voel ik dat er letterlijk en figuurlijk meer ruimte in en om mij is ontstaan, zodat ik beter mijn eigen pad kan volgen en in mijn kracht kan blijven staan.
Christianne


Kwartjes vallen later

Timothy helpt mij onwijs met ont-wikkelen. De gesprekken zijn fijn en de behandelingen ook! Mijn persoonlijke ervaring met de behandeling is dat later mijn kwartjes vallen. Ik besef later hoeveel er energetisch is gebeurd. Tim is een voorbeeld voor mij en inspireert mij steeds opnieuw om te blijven ontwikkelen. 
Linsey 

 

 

Immense transformatie

Timothy heeft mij begeleid in het openen van deuren die ik niet voor mogelijk had gehouden. Hij heeft blokkades opgeheven, waardoor ik de oude pijn die ik op te lossen had, eindelijk definitief los kon laten. Hij heeft steeds weer ruimte in en om me heen gemaakt om verder te kunnen opschonen van emotionele bagage en om verder te kunnen ont-wikkelen. 
Tim is een meester in het planten van de juiste zaadjes, op de juiste plek, op het juiste moment. 
Zijn geaarde aanpak en manier van in het leven staan (mbt soms onaardse materie), heeft me vertrouwen gegeven, om die deuren te openen.. waarvan ik niet wist dat ze er waren. De transformatie die ik met zijn begeleiding heb mogen doormaken, is immens! 
Maarten

 

 

Oeroude wijsheid

Enigszins maar zeer bescheiden bewust van mijn eigen krachten kwam ik bij Timothy terecht. Logisch, want als je als genezer een stukje begeleiding nodig hebt komt je bij hem. Door de drankjes van zijn oude meester ben ik eerst van de kou in mij afgeholpen. Geen overbodige luxe. Daarna ook van de vloeken die ik onbewust bij mij droeg. Idem dito qua luxe. Stukken van de reis naar een wereld vol liefde, die ik daarna mocht voeren, en nog voer, beschouw en beleef ik op gezette tijden samen met deze eigenzinnige druïde (levenspartner). Mijn levensenergie is weer door mijn chakra’s gaan stromen. Ik kom langzaam steeds meer in contact met mijn oeroude wijsheid. Met eigenzinnig denken helpt Tim mij tot op de dag van vandaag groeien naar het vinden en belopen van mijn levenspad in de wereld van overweldigende energie. Daar ben ik hem zeer dankbaar voor, en dát voelt goed! Thanks,
Joost

 

 
Afbeeldingsresultaat voor feel free

 

 

 
Vrijer in mijn doen en laten

 

Soms kom je op een punt in je leven, waar je zo graag afscheid zou wil nemen van situaties en gevoelens die zich maar lijken te blijven herhalen. Waarop je voelt dat er toch meer moet zijn in jou, in het leven. En dat dingen toch anders zouden moeten kunnen gaan….maar hoe?

Ik was echt uitgepraat, had alles in kaart. Ik begreep en doorzag, hoe ik gekomen was waar ik stond en waarom ik geworden was wie ik was. Dacht ik….
Nieuwsgierig en op zoek naar een andere ingang voor verandering, kwam ik bij Tim terecht. 
Alsof hij, maar dan echt, dwars door mij heen keek, benoemde hij binnen 15 minuten; mijn verleden, mijn heden, mijn emoties, mijn gedachten, mijn lichamelijke klachten en mijn verborgen vermogens. En hij kon aanduiden welke blokkade op welk niveau van mijn zijn, zorgde voor welk effect. 
Best scary maar ook fijn, at the same time. 
Na wat te hebben verteld, over mijn context, wat niet hij, maar vooral ik nodig had, om te kunnen verantwoorden wat hij zag, mocht ik plaats nemen op de tafel. 
In een aantal sessies, werkte hij aan het opheffen van die blokkades in en om mij heen. Blokkades die je niet kan zien, maar wel voelen, terwijl je daar rustig ligt. Alsof hij deurtjes open zet en soms open trapt, waar toch nog allerlei emoties, herinneringen, overtuigingen, gedachten verstopt zitten. Deurtjes waar je zelf niet bij komt met je hoofd. En die in de dagen erna langzaam verder open gaan. Hij geeft uitleg, opdrachten voor thuis en vooral veel vertrouwen om alles te voorschijn te laten komen wat er is. 
Opgeruimd en gerust in mezelf, met meer overzicht in het leven om me heen, is het resultaat. 
Maar vooral, voel ik me zoveel lichter en vrijer in mijn doen en laten.
Danielle

 

 

Positieve energie

Ik leefde voortdurend in spanning, niks was goed genoeg en ik was altijd bezig met wat anderen dachten. Ik kwam hierdoor niet verder, raakte mezelf meer en meer kwijt en werd steeds ongelukkiger. Per toeval kwam ik bij Tim terecht; mijn reddende engel!
Tim heeft mij met zijn positieve energie en aandacht, wijsheid, geduld en vertrouwen naar rust en ontspanning gebracht. Hij raakt direct de juiste snaar en geeft ook opdrachtjes mee om thuis zelf mee aan de slag te gaan, het heeft mij zo geholpen. Ik ben er nog niet, maar dankzij Tim zie ik weer waar ik dankbaar voor mag zijn, en dat is een hoop! Ik zie nu de toekomst weer zonnig tegemoet!

Dankjewel lieve Tim!
Sanne

 


 

 

Afstoten

Ik droeg altijd een naar gevoel met me mee, wist niet zo goed hoe daar mee om te gaan.
Ik deed erg mijn best om het plekje, dat ik nooit gekregen had in het grote gezin (7 kinderen), op latere leeftijd toch nog te krijgen.
Steeds stootte ik mijn neus, het was aantrekken en daarna weer keihard afstoten.
Ik kwam bij Tim en wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten.
Chakra healing, verwerken van trauma’s, … ???
Bij de eerste keer sloeg hij de spijker op z’n kop, … “je hebt je hele leven om liefde gevraagd, zij kunnen het je niet geven”
Ik ging terug in de tijd en het was gewoon zo.
Zijn advies was om alle lijntjes die er nog waren door te knippen en zonder mijn familie verder te gaan.
Dit bevalt mij uitstekend. Ik voel me sterk en positief. De negativiteit en vijandigheid die ik altijd van bij hen heb gevoeld, … daar ben ik van verlost.
Verder kom ik helemaal tot rust en kan me steeds meer overgeven aan de innerlijke rust die het mij brengt door het openen van mijn chakra’s.
Petra Kester

 

 

Zin

Dankzij Tim ben ik weer op t juiste spoor terecht gekomen,
ná mezelf een hele periode kwijt te zijn geweest.
Had last van veel spanning en opgekropte emotie en mijn gedachten waren behoorlijk somber en negatief. Hij heeft me geholpen om van veel ouwe zooi, spanning en frustratie af te komen zonder al te diep de psycho analyse in te hoeven duiken. Het is nu weer fris en helder in mijn hoofd.
Tim heeft mij goed geholpen weer een gezonde basis te leggen, waaruit ik weer vrolijk verder kan.
Heb opnieuw zin in het leven gekregen en ben bezig met allerlei nieuwe ondernemingen.
Tim bedankt!
Frank

 

 

Thuiskomen

Waarom ben je hier? Vroeg Tim toen ik voor het eerst bij hem in de praktijk was. Ik wist niet waarom precies, maar voor het eerst voelde ik me serieus genomen en begrepen. En had ik eindelijk het gevoel dat het wel goed zou komen. Tim voelt als veilig thuiskomen. Sinds hij op mijn pad is gekomen ben ik het pad van bewustwording opgegaan, en geloof me, als je eenmaal begint is er geen weg meer terug! En dat wil je ook echt niet. Binnen een jaar ben ik prachtig gaan bloeien, als een lotus die zich uit de modder wringt. Ik voel me krachtiger en zelfverzekerder en durf de nodige confrontaties aan te gaan. Niets is te gek om te bespreken met Tim en dat is meer dan fijn. Ik ben enorm gegroeid als mens. Ik ben mijn talenten gaan ontdekken en steeds meer aan het ont-wikkelen. Want dat is wat Tim zo goed kan. Eruit halen wat er diep van binnen zit! Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar in de handen van Tim heb ik er alle vertrouwen in dat ik er uiteindelijke zal komen. Tim ik ben je onwijs dankbaar voor wat je al hebt kunnen betekenen. Dank, dank, dank!
Dilara

 

 

Vertrouw

“De eerste keer dat ik bij Tim kwam, vroeg ik me af wat hij toch aan het doen was en voelde ik niet direct iets. Na de behandeling wist hij echter wel zeer treffende dingen te vertellen over mij. Ik besloot het een kans te geven.
Na een aantal behandelingen merkte ik geleidelijk aan subtiele verschillen in mijzelf. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, herken signalen van mijn lijf eerder en ben gewoon gelukkiger.
Ondanks dat we er nog niet zijn, heb ik het vertrouwen dat ik er zeker wel kom!”
Karlijn

 

 

Verlost

Ruim twee jaar geleden ben ik via via bij Timothy Louis terecht gekomen.
Zeer sceptisch over wat mij te wachten stond ben ik aan de therapie begonnen.
De eerste paar keer was ik zo negatief dat het ook weinig met mij deed, maar door de combinatie van praten met Tim en chakrahealing kwam er langzaam veel op gang, alle “troep” van het verleden kwam naar buiten.
Wat een strijd, wat een emotie. Heb gevloekt, gehuild en emotioneel gereageerd op alles wat mij overkwam, of overkomen was.
Dacht dat ik al jaren geleden van mijn verleden verlost was….Niet dus!
Begin nu een ander mens te worden, leer beter naar mezelf te luisteren, heb meer geestelijke ruimte voor mezelf, maar ook voor de mensen om mij heen.
Leer eindelijk hoe ontspanning werkt. Is een mooie, maar ook verwarrende gewaarwording om na 65 jaar eindelijk te begrijpen hoe het moet, hoe je eigen gedachtegang en systeem werkt.
Wat mij betreft: De nieuwe Cora is geboren.
Cora

 

 

Balans

Ik vind het moeilijk onder woorden te brengen wat jij hebt betekend voor mij.
Ik denk nog zo vaak terug aan onze gesprekken. En zeker ook je mail die ik vorig jaar december van je kreeg toen ik je om hulp vroeg omdat ik er niet uitkwam op mn werk, die mail die koester ik. En nog steeds lees ik hem weleens door. Je was toen zo duidelijk. Het heeft me toen enorm geholpen en daar ben ik je nog steeds heel dankbaar voor. We zijn nu een jaar verder en het gaat echt goed met me. Ik ben echt in balans en tevreden met mn leven. Ik heb nog niet gesolliciteerd, maar dat komt nog wel.
Ik doe vrijwilligerswerk op donderdag in het Haga-ziekenhuis en dat is zooooo leuk om te doen. Ik loop daar de hele tijd enorm te stralen.
Ik zal je zeker bij iedereen aanraden!
Keep up the good work!!
Kus, Jessica V

 

 

Energie

Toen ik voor het eerst bij je was vertelde je me, dat mijn lichaam een vat vol met vies water was en dat we er samen voor gingen zorgen, een kraantje aan de onderkant van dat vat te maken, zodat ál dat vieze water weg kon lopen en het vat zich opnieuw kon vullen met vers, schoon water…. Een mooie omschrijving van de onrust die ik toen voelde.
De grootste verandering die ik sinds die eerste afspraak ervaar, is dat ik de energieën van de mensen om mij heen beter leer ‘lezen’. Ook luister ik meer naar mezelf. Maar vooral merk ik, dankzij jou, dat ik véél meer rust in mijn lijf voel en tegelijkertijd véél meer energie heb. Voelt alsof er een soort mist is opgetrokken. Al met al ervaar ik een betere balans van lichaam en geest.
Jessica R

 

 

Je echte ik

Als je denkt dat niemand je kan helpen heb je het mis. Zonder een woord te hoeven zeggen weet Tim door je heen te prikken. Hij leert je te ontspannen en helpt je om jezelf te zijn. Confronterend, maar baanbrekend: je opent je ogen, stopt met denken en gaat naar je echte ‘ík’ luisteren.
Aafke

 

 

Bevrijdend

Tim, wat jij voor mij betekent kan ik in 2 woorden samenvatten: life changing! Ik las een jaar geleden jouw advertentie en begon spontaan te huilen. Instinctief heb ik je aanbieding voor een chakra healing gekocht en had geen benul aan welke reis ik begon. Ruim een jaar later ben ik een ander mens! Je hebt me geholpen om me te ontdoen van veel emotioneel oud zeer. En je hebt me de weg gewezen naar mezelf. De reis was soms lachwekkend, vol verbazing, dan weer zwaar, intens en confronterend, maar uiterst leerzaam en bevrijdend. Iedere keer weer ben ik onder de indruk hoe goed jij in staat bent om aan te voelen (zonder woorden) wat ik nodig heb en welke informatie je kan geven om zelf mee aan de slag te gaan. Ik ben nu een weg in geslagen die goed is voor mij. Waar het eindigt: ik heb geen idee. Ik heb het gevoel dat ik nu pas begonnen ben met wat ik belangrijk vind in het leven en durf daar naar te leven. Dankjewel voor het verschil dat jij in mijn leven hebt gemaakt!
Liefs Dorien