A New World Order

Voorkomen is beter dan genezen wordt het nieuwe protocol. Door gezonde voeding en gezonde huishouding van verstand en emoties en ontwaakte spiritualiteit dan wel te verstaan.
Niet door overdadige vaccinaties die ons immuunsysteem verzwakken.

De natuur is duurzaam en eco logisch.

In de zorg is al het onnatuurlijke en synthetische slechts symptoombestrijding en tijdelijk van aard. Uitzonderingen daargelaten. Zoals nieuwe ledematen etc. Dat doen ze fantastisch in de medische wereld. Maar de rest is allemaal te regelen met moeder natuur. Via voeding. Via kruiden. Via planten. Via vruchten etc. En dat is vaak veel minder duur. En nog duurzamer ook.

Dat geldt ook voor cognitieve gedragstherapie. Daar komt geen werkelijke transformatie mee tot stand. We kunnen s opnieuw kijken naar hoe we omgaan met onze emoties. Dat is een essentieel onderdeel mbt de vorming van de nieuwe mens in de nieuwe tijd.

Ook wordt het nu tijd voor de nieuwe Nikolai Tesla’s van deze wereld. De integere mannen en vrouwen die de wereld willen voorzien van progressieve duurzame gratis energie voor de hele mensheid. Zonder vervuiling. Zonder uitbuiting, zonder uitsluiting.

Ja er komt een Nieuwe Wereld Orde

Maar eentje die gebaseerd is op gelijkheid, eerlijkere verdeling en harmonie waarin we de gelijkenissen net zo waarderen als onze individualiteit.

We willen allemaal anders zijn. Origineel en uniek. Authentiek. Maar tóch ook weer niet de meest vreemde (eenzame) eend in de bijt.

Wat zit een beweging naar eenheid in de weg?

Het Oordeel dat we dagelijks vellen.

De projectie die we allemaal dagelijks doen.

Het egootje dat als voertuig dient is bij iedereen beschadigt. 2000 jaar conditionering van de kerk en andere religie heeft ons angst schuldgevoel en schaamte meegegeven.

Het zit in ons collectieve DNA en herprogrammeren zal een paar generaties duren. Voordat we die conditionering eruit hebben.

Zorg dus dat je die demonen van de onderste 3 chakras zó veel mogelijk neutraliseert.

Geen angst
Geen schuldgevoel
Geen schaamte

Jezelf opofferen is geen teken van eigenwaarde. Vind je talent. Vind je passie. Dán ben je het meest gelukkig en het meest waardevol voor anderen, de maatschappij, de hele wereld.

Vandaag zit ik in de modus van de hak op de tak. En ik val vaak in herhaling. Dat doen reclames op tv en radio in abris en stations ook. Omdat het werkt. Na de leeftijd van 7 jaar oud leren wij door herhaling repetitie herhaling repetitie

Ik leef zo spontaan mogelijk

En geloof me ..
Dat kent vele nadelen.

Maar ook vele voordelen

Te impulsief is niet handig
Te voorzichtig is niet handig

Het meest harmonische ligt altijd ergens in het midden. Daarom is de yin yang zo’n universeel symbool. Iederéén kent het. Maar bijna niemand snapt en leeft de essentie van dat symbool.

Is ook knetterlastig om dat symbool te leven.

Het is een beetje als koorddansen.

Het vraagt concentratie, alertheid, de juiste spanning en ontspanning, gemoedsrust, evenwicht, vertrouwen en vooral véél oefening.

Ik wordt er steeds beter in.

En mijn proces verloopt organisch.

Da’s mooi.

Want dan is er geen frustratie.

Frustratie is namelijk niet handig als je wilt leren koorddansen. Dan is je resultaat ook nooit duurzaam. Ook al loop je dan misschien 38x perfect.. Omdat je van jezelf móet. Zul je uiteindelijk van het koord vallen. En keihard op je bek gaan.

Ik ben vaak keihard op mijn bek gaan. En zal wellicht nog vele malen mijn kop stoten. Maar er is continu die organische groei.

En ik vertrouw dat proces.

Duizend procent.

Blijf gezond!
Wees jezelf!

☯️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.