Even iets ‘over mij’…

Al vanaf vroege leeftijd was ik geïnteresseerd in het metafysische en het spirituele. Mede hierdoor heb ik mezelf ontwikkeld tot transformatiecoach. Gaandeweg ben ik steeds beter in contact gekomen met mijn eigen ziel, waardoor ik nu ook de dialoog aan kan gaan met de ziel van de ander.

Dit maakt het mogelijk om snel te kunnen werken, want een groot stuk psychoanalyse kan worden overgeslagen. Snel de vinger op de zere plek kunnen leggen voorkomt tijdverspilling.

‘Mensen ondersteunen en begeleiden in hun proces tot het verkrijgen én behouden van lichamelijke en geestelijke gezondheid, alsmede het verruimen van bewustzijn, is mijn passie. Ik ben vooral gespecialiseerd in de schoonmaak van emotionele ballast’

Voorheen was ik voornamelijk werkzaam als manager, vertegenwoordiger en verkoopadviseur in de profit-sector.

Werken in de sales bracht mij op een gegeven moment geen voldoening meer. Het stompte mijn gevoel af. Het was tijd voor iets nieuws..

 ‘Langzaam werd mijn roeping wakker en mijn missie duidelijker’

Ik begon mij steeds meer te verdiepen in zaken rondom het welbevinden van de mens. Verdiepte mijzelf o.a. in de werking van het menselijk lichaam, de invloed van voeding op de fysiologie, boeddhistische levenswijsheden, zen, chakra (aura) healing, voetreflextherapie, de wet van de synchroniciteit, de wet van de aantrekkingskracht, quantumtouch, reiki, zielsdialoog, soundhealing, kristallen en met nog veel meer in álles wat met spiritualiteit en bewustzijn te maken had.

Na veel (zelf)studie, levenservaring en door overdracht van grootmeesters en sjamanen, ben ik bewust geraakt van het belang van een goede wisselwerking tussen lichaam en ‘geest’.
Wanneer lichaam en ‘geest’ (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) in balans zijn, heb je een goede basis voor een rijk, gelukkig en gezond leven. Als dat niet het geval is, is het raadzaam om hulp te zoeken.

‘Ik geef hulp in de vorm van spirituele genezing’

Door middel van energie -en informatieoverdracht (chakra healing en gesprek/zielsdialoog) worden de ideale omstandigheden gecreëerd, die het zelf-genezend vermogen van de cliënt kunnen activeren/stimuleren.

De genezing die geschiedt is duurzaam, omdat zich op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau een volledige transformatie voltrekt. Door toepassing van chakra healing vindt er een verandering plaats in de beweging van de energie in de chakra’s en tussen de diverse chakra’s onderling.

Hierdoor komt een positieve verschuiving tot stand mbt: de manier van denken (cognitief welzijn), de manier van voelen (emotioneel welzijn) en de mate van expressie van wat je denkt/voelt.

Tevens treedt er positieve verandering op in de fysiologie (structurele ontspanning). Kortom.. je beweegt jezelf naar optimalisatie van je hele wezen.

In dit proces wordt niets onderdrukt. Alles komt naar de oppervlakte.. om te kunnen verwerken. Zodat je kunt gaan loslaten wat moet worden losgelaten. Een volledige schoonmaak van emotionele ballast.

Deze schoonmaak is essentieel voor iemand, die uiteindelijk een authentiek, autonoom individu wil zijn. En kunnen zijn wie je werkelijk bent, is nog altijd het mooiste dat je kunt zijn.

‘Als oude overtuigingen en belemmeringen worden losgelaten, wordt er ruimte gemaakt voor latent aanwezige talenten en capaciteiten’

Je ervaart innerlijke groei. Maakt je eigen reis naar vrijheid van geest. Geen slaaf meer van je eigen gedachten, geen slaaf meer van anderen. Je verbreekt de ketens van maatschappelijke conditionering. Je verkrijgt meesterschap over jezelf. Je wordt “wakker”.

Je komt thuis bij je werkelijke hoedanigheid. Klaar om het leven te leven met vertrouwen en spontaniteit. In totale ‘zelf’acceptatie.

‘Ik wil graag behulpzaam zijn als jouw gids en wijs je met veel plezier de weg naar ontspanning, emotionele vrijheid en geluk!’