Ervaringen

Positieve energie

Ik leefde voortdurend in spanning, niks was goed genoeg en ik was altijd bezig met wat anderen dachten. Ik kwam hierdoor niet verder, raakte mezelf meer en meer kwijt en werd steeds ongelukkiger. Per toeval kwam ik bij Tim terecht; mijn reddende engel!
Tim heeft mij met zijn positieve energie en aandacht, wijsheid, geduld en vertrouwen naar rust en ontspanning gebracht. Hij raakt direct de juiste snaar en geeft ook opdrachtjes mee om thuis zelf mee aan de slag te gaan, het heeft mij zo geholpen. Ik ben er nog niet, maar dankzij Tim zie ik weer waar ik dankbaar voor mag zijn, en dat is een hoop! Ik zie nu de toekomst weer zonnig tegemoet!

Dankjewel lieve Tim!

Afstoten

 

Ik droeg altijd een naar gevoel met me mee, wist niet zo goed hoe daar mee om te gaan.
Ik deed erg mijn best om het plekje, dat ik nooit gekregen had in het grote gezin (7 kinderen), op latere leeftijd toch nog te krijgen.
Steeds stootte ik mijn neus, het was aantrekken en daarna weer keihard afstoten.
Ik kwam bij Tim en wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten.
Chakra healing, verwerken van trauma’s, … ???
Bij de eerste keer sloeg hij de spijker op z’n kop, … “je hebt je hele leven om liefde gevraagd, zij kunnen het je niet geven”
Ik ging terug in de tijd en het was gewoon zo.
Zijn advies was om alle lijntjes die er nog waren door te knippen en zonder mijn familie verder te gaan.
Dit bevalt mij uitstekend. Ik voel me sterk en positief. De negativiteit en vijandigheid die ik altijd van bij hen heb gevoeld, … daar ben ik van verlost.
Verder kom ik helemaal tot rust en kan me steeds meer overgeven aan de innerlijke rust die het mij brengt door het openen van mijn chakra’s.

Petra Kester

Zin

 

Dankzij Tim ben ik weer op t juiste spoor terecht gekomen,
ná mezelf een hele periode kwijt te zijn geweest.
Had last van veel spanning en opgekropte emotie en mijn gedachten waren behoorlijk somber en negatief. Hij heeft me geholpen om van veel ouwe zooi, spanning en frustratie af te komen zonder al te diep de psycho analyse in te hoeven duiken. Het is nu weer fris en helder in mijn hoofd.
Tim heeft mij goed geholpen weer een gezonde basis te leggen, waaruit ik weer vrolijk verder kan.
Heb opnieuw zin in het leven gekregen en ben bezig met allerlei nieuwe ondernemingen.
Tim bedankt!

Frank

Thuiskomen

 

Waarom ben je hier? Vroeg Tim toen ik voor het eerst bij hem in de praktijk was. Ik wist niet waarom precies, maar voor het eerst voelde ik me serieus genomen en begrepen. En had ik eindelijk het gevoel dat het wel goed zou komen. Tim voelt als veilig thuiskomen. Sinds hij op mijn pad is gekomen ben ik het pad van bewustwording opgegaan, en geloof me, als je eenmaal begint is er geen weg meer terug! En dat wil je ook echt niet. Binnen een jaar ben ik prachtig gaan bloeien, als een lotus die zich uit de modder wringt. Ik voel me krachtiger en zelfverzekerder en durf de nodige confrontaties aan te gaan. Niets is te gek om te bespreken met Tim en dat is meer dan fijn. Ik ben enorm gegroeid als mens. Ik ben mijn talenten gaan ontdekken en steeds meer aan het ont-wikkelen. Want dat is wat Tim zo goed kan. Eruit halen wat er diep van binnen zit! Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar in de handen van Tim heb ik er alle vertrouwen in dat ik er uiteindelijke zal komen. Tim ik ben je onwijs dankbaar voor wat je al hebt kunnen betekenen. Dank, dank, dank!

Dilara

Vertrouw

 

“De eerste keer dat ik bij Tim kwam, vroeg ik me af wat hij toch aan het doen was en voelde ik niet direct iets. Na de behandeling wist hij echter wel zeer treffende dingen te vertellen over mij. Ik besloot het een kans te geven.
Na een aantal behandelen merkte ik geleidelijk aan subtiele verschillen in mijzelf. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, herken signalen van mijn lijf eerder en ben gewoon gelukkiger.
Ondanks dat we er nog niet zijn, heb ik het vertrouwen dat ik er zeker wel kom!”

Karlijn

Verlost

 

Ruim twee jaar geleden ben ik via via bij Timothy Louis terecht gekomen.
Zeer sceptisch over wat mij te wachten stond ben ik aan de therapie begonnen.
De eerste paar keer was ik zo negatief dat het ook weinig met mij deed, maar door de combinatie van praten met Tim en chakrahealing kwam er langzaam veel op gang, alle “troep” van het verleden kwam naar buiten.
Wat een strijd, wat een emotie. Heb gevloekt, gehuild en emotioneel gereageerd op alles wat mij overkwam, of overkomen was.
Dacht dat ik al jaren geleden van mijn verleden verlost was….Niet dus!
Begin nu een ander mens te worden, leer beter naar mezelf te luisteren, heb meer geestelijke ruimte voor mezelf, maar ook voor de mensen om mij heen.
Leer eindelijk hoe ontspanning werkt. Is een mooie, maar ook verwarrende gewaarwording om na 65 jaar eindelijk te begrijpen hoe het moet, hoe je eigen gedachtegang en systeem werkt.
Wat mij betreft: De nieuwe Klara is geboren.

Cora (Cornelia Klara)

Balans

 

Ik vind het moeilijk onder woorden te brengen wat jij hebt betekend voor mij.
Ik denk nog zo vaak terug aan onze gesprekken. En zeker ook je mail die ik vorig jaar december van je kreeg toen ik je om hulp vroeg omdat ik er niet uitkwam op mn werk, die mail die koester ik. En nog steeds lees ik hem weleens door. Je was toen zo duidelijk. Het heeft me toen enorm geholpen en daar ben ik je nog steeds heel dankbaar voor. We zijn nu een jaar verder en het gaat echt goed met me. Ik ben echt in balans en tevreden met mn leven. Ik heb nog niet gesolliciteerd, maar dat komt nog wel.
Ik doe vrijwilligerswerk op donderdag in het Haga-ziekenhuis en dat is zooooo leuk om te doen. Ik loop daar de hele tijd enorm te stralen.
Ik zal je zeker bij iedereen aanraden!
Keep up the good work!!

Kus, Jessica V

Energie

 

Toen ik voor het eerst bij je was vertelde je me, dat mijn lichaam een vat vol met vies water was en dat we er samen voor gingen zorgen, een kraantje aan de onderkant van dat vat te maken, zodat ál dat vieze water weg kon lopen en het vat zich opnieuw kon vullen met vers, schoon water…. Een mooie omschrijving van de onrust die ik toen voelde.
De grootste verandering die ik sinds die eerste afspraak ervaar, is dat ik de energieën van de mensen om mij heen beter leer ‘lezen’. Ook luister ik meer naar mezelf. Maar vooral merk ik, dankzij jou, dat ik véél meer rust in mijn lijf voel en tegelijkertijd véél meer energie heb. Voelt alsof er een soort mist is opgetrokken. Al met al ervaar ik een betere balans van lichaam en geest.

Jessica R

Je echte ik

 

Als je denkt dat niemand je kan helpen heb je het mis. Zonder een woord te hoeven zeggen weet Tim door je heen te prikken. Hij leert je te ontspannen en helpt je om jezelf te zijn. Confronterend, maar baanbrekend: je opent je ogen, stopt met denken en gaat naar je echte ‘ík’ luisteren.

Aafke

Bevrijdend

 

Tim, wat jij voor mij betekent kan ik in 2 woorden samenvatten: life changing! Ik las een jaar geleden jouw advertentie en begon spontaan te huilen. Instinctief heb ik je aanbieding voor een chakra healing gekocht en had geen benul aan welke reis ik begon. Ruim een jaar later ben ik een ander mens! Je hebt me geholpen om me te ontdoen van veel emotioneel oud zeer. En je hebt me de weg gewezen naar mezelf. De reis was soms lachwekkend, vol verbazing, dan weer zwaar, intens en confronterend, maar uiterst leerzaam en bevrijdend. Iedere keer weer ben ik onder de indruk hoe goed jij in staat bent om aan te voelen (zonder woorden) wat ik nodig heb en welke informatie je kan geven om zelf mee aan de slag te gaan. Ik ben nu een weg in geslagen die goed is voor mij. Waar het eindigt: ik heb geen idee. Ik heb het gevoel dat ik nu pas begonnen ben met wat ik belangrijk vind in het leven en durf daar naar te leven. Dankjewel voor het verschil dat jij in mijn leven hebt gemaakt!

liefs Dorien