Chakra’s, aura’s, cannabis en een universiteit van spiritualiteit

Chakra’s, aura’s, cannabis en een universiteit van spiritualiteit

Als al jouw chakras doorstromen en je aura schoon is, word je nooit ziek. En kun je je hoogste potentieel bereiken.

We hebben overal een universiteit of hoge school voor. Maar niet voor dit soort kennis.

Spiritualiteit is net als de cannabis-plant een tegenstander van kerk en overheid. Het maakt mensen wijs en machtig. Daarom moesten ze worden uitgeschakeld. En daarom had je vroeger de heksenjacht. En stond cannabis op de opiumlijst.

Gelukkig o.a. door grote bekendheid van Bob Marley kreeg cannabis de aandacht van genoeg mensen, zodat de plant altijd underground bleef voortbestaan en gebruikt bleef worden.

Ik heb er aardig wat van gerookt in mijn tienerjaren. Toen je nog een heleboel coffeeshops had in Delft. Was nog niet zo’n commerciële bedoeling. Was erg leuk. Je had andere gesprekken met mensen als je high of stoned was. Je was échter dan normaal. En je ‘zag’ meer. Kon meer dingen doorzien. Zoals de zin en onzin van maatschappelijke kwesties. De zin en onzin van verplicht naar school gaan.

Je dacht voor jezelf. En dat maakt je een gevaar voor het systeem. Daarom was en is cannabis in de meeste landen verboden en op de opiumlijst. En daarom zó bijzonder dat het in Nederland gedoogd was en is. Dat maakte Nederland zo’n speciaal landje. Ook nog eens met een voetbalgrootmacht. En tulpen. En Goudse kaas. En drop. En een patatje met. En de gulden.

Maar toen kwam Brussel. En daar ging de soevereiniteit van Holanda. Helaas Calvé pindakaas. (Nog wel eens gewerkt op een blauwe maandag). Maar ik dwaal af met mijn verhaal. En stuur weer even on topic.

Geen universiteit voor spiritualiteit. Terwijl je zo’n beetje overal een universiteit of hoge school voor hebt. En terwijl Harry Potter zo’n groot succes was. Miljoenen mensen hebben de film gezien en boek gelezen. Misschien wel meer dan een miljard mensen. En toch bestaat er geen hoge school of universiteit zoals Hogwarth. Da’s vreemd toch?

Je hebt economie, wiskunde, bedrijfskunde, international business, taalwetenschappen, Theologie, sociaal maatschappelijke wetenschap, scheikunde, Nederlandse taal en letteren, school voor ingenieurs, wetenschappers, etc etc. Maar geen school voor spiritualiteit.

Da’s een vervolg van de wanpraktijken van de kerk. Maar gelukkig is t anno 2018 verboden om zomaar spirituelen op de brandstapel te gooien. Ze mogen niet zomaar worden opgehangen en de guillotine is ook niet meer in gebruik.

Dus zodoende hebben we nu vrij spel. En kunnen we ons ding doen in de wereld. Ja ik zeg wij, want ik ben dr één van. En met mij genoeg anderen die nu zorgen voor de verspreiding van voorheen occulte kennis.

Kennis die dus o.a. zegt dat alles energie is. En kennis die zegt, dat als jouw aura schoon is en al jouw chakras doorstromen, jij nooit ziek kan worden, tenzij je wordt vergiftigd. En dat is wel een potentieel gevaar anno 2018. Vergiftiging door externe omstandigheden.

Dus zorg voor goede doorstroming van je chakras. En draag zorg voor een schoon aura. Dan voel je je goed en gelukkig. En kun je ook nog eens je volledige potentieel bereiken.

-Blijf gezond-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.