Synthetische medicijnen zijn giftig voor ons lichaam

Synthetische medicijnen zijn giftig voor ons lichaam

De moleculaire structuur van synthetische medicijnen, zijn gebroken structuren. Ons lichaam kan het niet of nauwelijks converteren tot iets dat helpt om het zelf-genezende vermogen van ons lichaam te activeren/stimuleren!

Dus de assimilatie in het lichaam is een groot probleem. Dwz dat het enorm lastig is om in organisch weefsel om te zetten naar iets dat uiteindelijk zorgt voor een natuurlijke genezing. Wat logisch is want wat je erin stopt is onnatuurlijk.

Dus je kunt met synthetische middelen een bepaald symptoom behandelen en dat symptoom kan dan idd (tijdelijk) verdwijnen. Echter.. de oorzaak is niet behandeld, het symptoom is weggedrukt. Onderdrukt. En de vele bijwerkingen zorgen dan vaak voor een nieuw probleem op een andere plek (orgaan/spier/bot). Trouwens…

Bijwerkingen?…

De bijwerkingen zijn de WERKINGEN. Het woordje bijwerking is eigenlijk misleidend want het zijn de WERKINGEN / DE EFFECTEN van het betreffende ‘medicijn’. De werking IS: hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, concentratieverlies, obstipatie, etc etc etc

Het is en blijft (dode) lichaamsvreemde stof wat je in een organisch levend organisme stopt. Ipv dat je er iets organisch instopt. Het is en blijft GIFTIG.
En dus ja.. kun je er prima dood aan gaan.

Dus korte termijn verlichting. JA is prima om even wat te pakken. Maar daarna moet je verder kijken. Wat is de werkelijke oorzaak? Kijken naar voedingspatroon. Kijken naar mentaal/emotionele huishouding. Kijken naar bewegingspatroon. Kijken naar sociale omstandigheden (voldoende menselijke interactie? eenzaamheid in het spel etc.)

Als je de intelligentie van je lichaam en intuïtie weer op 100% wilt krijgen. En je weer dicht bij je eigen natuur terecht wilt komen..

Probeer dan een keer THC CBD olie. Vooral de THC maakt iets in je wakker. Zowel mentaal als fysiek. Het laat de cellen beter communiceren. En zorgt ervoor dat je beter naar jezelf gaat luisteren. Dat stille fluisterende stemmetje van dat innerlijke zelf ga je dan steeds beter kunnen horen. Ipv het harde lawaai van je hoofd.

Intellect en ratio zijn verdomd handig om te gebruiken. Maar als we niet oppassen gebruikt het ons.

De gang naar de dokter is snel gemaakt .. maar daarmee ondermijnen we onze eigen intuïtie. Die valt dan in slaap, als wij hem niet meer nodig achten. En intuïtie is iets dat veel intelligenter is dan het beperkte stukje ratio/intellect.

THC CBD olie werkt overigens 10x beter dan antidepressiva (het onderdrukt niet). Werkt zeer snel. Dus je kunt snel een verbetering ervaren. Echter.. vervolgens is het zaak dat je toch echt gaat kijken wat je met je emoties doet. Als je depressief wordt ben je hoogstwaarschijnlijk een binnenvetter. Geldt ook voor Burn Out.

PS als de CBD en THC goed zijn uitgebalanceerd.. wordt je absoluut niet high/stoned en kun je dus gewoon normaal functioneren 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.