ADHD/ADD en CBD/THC olie… Gouden combinatie

ADHD/ADD en CBD/THC olie…           Gouden combinatie

ADHD/ADD

Mensen met Attention Deficit Disorder (ADD) en Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) kunnen baat hebben bij het gebruik van CBD olie.

Omdat mensen met ADHD moeite hebben met het vasthouden van aandacht, focus en concentratie zullen de symptomen uiteindelijk leiden tot frustratie. De sociale omgeving roept al snel dat ze hun gedragspatronen moeten veranderen. Helaas is dat niet zo eenvoudig. ADD / ADHD kan worden toegeschreven aan een dieperliggend probleem: een chemische disbalans in de hersenen.

Door het gebruik van CBD/THC olie kunnen deze symptomen aanzienlijk afnemen.

Hoe CBD invloed uitoefent  op ADD / ADHD

Hoge niveaus van cortisol en lage niveaus van dopamine liggen aan de basis van veel ADD / ADHD symptomen. Gebruik van CBD/THC kan de aanmaak van cortisol (stresshormoon) beperken en de hoeveelheid dopamine in de hersenen doen vermeerderen, waardoor de symptomen van ADD / ADHD verminderen. CBD/THC brengt de intelligentie terug in het lichaam. Wat o.a. zorgt voor betere communicatie tussen de cellen onderling, betere hormoon-huishouding en upgrade van neurologische processen. Hierdoor vindt minder snel overprikkeling plaats. Het gevoelig zenuwstelsel wordt minder gevoelig. Zodat men beter kan focussen en concentreren en men meer gemoedsrust kan ervaren.

Welke voordelen bied CBD/THC nog meer?

CBD/THC kan ondersteuning bieden bij verschillende aandoeningen, zoals chronische pijn, diabetes, kanker, hart- en vaatziekten, alcoholisme, PTSD, antibiotica-resistente infecties, darmklachten, migraine, pijnklachten, slapeloosheid, reumatoïde artritis, artrose, MS, epilepsie en andere neurologische aandoeningen. Een zeer breed inzetbaar voedingssupplement. De lijst van mogelijkheden groeit dagelijks.

 • Helpt met het onder controle krijgen van bepaalde kankers
 • Verminderen van pijn
 • Stimuleert de botgroei
 • Stopt de groei van bacteriën
 • Onderdrukt spierspasmen en stuiptrekkingen
 • Ontstekingsremmend
 • Helpt tegen misselijkheid
 • Vermindert het risico op slagaderlijke obstructies
 • Vermindert de druk in de wanden van de bloedvaten (hoge bloeddruk)
 • Verlaagt de bloedsuikerspiegel indien nodig
 • Helpt bij het beheersen van epileptische aanvallen
 • Vermindert het risico van schade aan de zenuwen

 

Wil je meer informatie omtrent CBD/THC olie?
Stuur mij een mailtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.